Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Luis Enrique: “A Real Sociedad kiváló csapat!”

A Real Sociedad – Barcelona (1-1) találkozót követően a Barca mestere, Luis Enrique elmondta, hogy a Real Sociedad játéka komoly fejtörést okozott csapatának.

(Kép: sport.es)

“A legtöbb csapat úgy próbál ellenünk eredményesen futballozni, hogy a védekezésre fektet nagy hangsúlyt. A Real Sociedad a kivételek egyike, ellenfelünk kiválóan játszott, próbálta járatni a labdát,  és nyomás alatt tartott bennünket. Volt, hogy hat játékossal is letámadtak minket a saját térfelünkön, ezenkívül rendre keresték a párharcokat. Végtelen sok 1 az 1 elleni összecsapás volt, ezekből pedig rendre nem mi kerültünk ki győztesen!”  – Idézi Luis Enrique gondolatait az FC Barcelona hivatalos honlapja. A katalánok trénere szimpatikusan megemlítette azt is, hogy szerinte a győzelemhez is a baszkok álltak a közelebb.

A 46 esztendős szakember ugyanakkor elmondta, hogy véleménye szerint még korai lenne leírni csapatát: Mindössze tizenhárom fordulón vagyunk túl, nem gondolnám, hogy az elmúlt két szezon bajnokcsapatával ne kellene számolni a bajnoki cím kapcsán!”

Nagy Ákos