Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Női MK: Az esélyesek várhatják a sorsolást

Már az elődöntők következnek a Hölgyeknél, miután – kicsit széthúzva – megtudtuk, mely négy csapat jutott az utolsó előtti körbe.

orji-vs-kelen

Tizenkilencre nincs ellenszer

Igencsak korán, október végéhez közeledve lépett pályára a Ferencváros a Kelen-Budaörs ellenében, és Dörnyei Balázs tanítványai könnyed edzőmeccsé varázsolták az előzetesen is egyértelmű találkozót. A Fradi egy híján hússzal terhelte meg a hazaiak kapuját. A Kelent azonban dicséret illeti, mert a sok kapott gól ellenére egy helyzetét így is gólra tudta váltani.

Kelen-Budaörs – Ferencváros 1-19 (1-9)
G.: Gyenes A. (11.) ill.: Orji (5., 40., 71., 76., 83.), Vidovenyecz A. (9., 65.), Fenyvesi (14.), Telek-Sümegi (22., 26., 55., 73., 86.), Pavlik J. (29., öngól), Cankovic (32., 41., 69., 88.), Zlidnis (78.)

Nem volt egy súlycsoportban a Szeged és az ETO sem. Utóbbi fél tucat góllal bizonyult jobbnak a csongrádi együttesnél, amivel szintén megváltotta jegyét az elődöntőbe.

Szent Mihály Kft. – ETO FC Győr 0-6 (0-2)
G.: Süle (5.), Németh L. (38.), Szűcs L. (49.), Fleck N. (57.), Kalmár V. (67.), Szőke Nagy K. (87.)

A hétvégén pedig be is fejeződött a negyeddöntők sora. Előbb szombaton a Viktória mérkőzött az Astrával, és gól nélküli rendes játékidő után tizenegyesekkel ejtették ki a csepeli csapatot.

Viktória FC – Astra-Selector HFC 0-0 – tizenegyesekkel: 4-2

Az utolsó negyeddöntőt a fővárosban rendezték. Az MTK a feltörekvő Kóka ellen lépett pályára, és akárcsak Szombathelyen, itt sem született döntés a rendes játékidőben, így jöhetett a szétlövés, amelyben a kék-fehérek bírták jobban az idegek harcát, s jutottak az elődöntőbe.

MTK – Kóka KSK-FNLA 1-1 – tizenegyesekkel: 3-0
G.: Tóth B. (43.) ill.: Bulatovic (54.)

Gavalovits Sándor