Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Király-kupa: Óriási különbséggel jutott tovább a Real – videóval

Nem történt meglepetés a Real Madrid – Cultural Leonesa Király-kupa meccs visszavágóján, ahogy az várható volt, és a királyiak nagyon simán jutottak tovább a következő körben. Egyelőre ők az egyetlen csapat, akik lejátszották mindkét fordulót, hiszen december közepén a FIFA-klubvilágbajnokságra. 

w_900x700_30191038_apa7345-jpg

Forrás: laliga.es

Real Madrid – Cultural Leonesa: 6 -1 (3-1)   
Gólszerzők: Mariano (1. 42. 88.), James (23.), Enzo (63.), Morgado (90. – öngól) ill. Gonzales (45.)
Sárga lapok: Casemiro (31.) ill. Garrido (32.)
Kiállítás:  – ill. –

Továbbjutott: Real Madrid (Összesítésben: 13-2-vel)

NagyoA Real Madrid már a 23. másodpercben megszerezte a vezetést Mariano révén. Egy kirúgást nem tudott levenni a vendégek védője, amire Asensio csapott le, és passzolt Mariano elé. A Leonesa azért becsülettel próbálkozott támadásokkal is, igaz, nem sokat jutottak el. A 23. percben James növelte az előnyt, miután Carvajal beadását fejelte el a kapus mellett. Mariano a második gólját szerezte meg a 42. percben, szintén egy Carvajal beadásból. A félidő utolsó percében a Leonesa viszont szépíteni tudott egy fantasztikus góllal. Carvajal egy felszabadítás után elvesztette a labdát, ami épp Gonzales elé gurult, aki gyönyörűen a jobb felső sarokba vágta a labdát.

A második félidőben Zidane beküldte fiát, Enzot is a pályára Isco helyére, Carvajalt pedig Varane váltotta. A Real továbbra is sokszor került helyzetbe, de a Leonesa próbálta a legtöbbet kihozni így is a mérkőzésből, az edzőjük egy percet sem pihent. A 63. percben azonban jött a negyedik találat, ráadásul Enzo Zidane révén! Marianótól kapta meg a labdát középen, amit nagyon okosan nem egyenesen, hanem jobbra lőtte a kapuba a labdát. Ez volt a játékos első gólja a felnőtt csapatban. Zidane még a csapat harmadik számú kapusát, Yanezt is beküldte Kiko Casilla helyére, így rengeteg fiatal kaphatott lehetőséget. A 88. percben Mariano megszerezte a harmadik gólját, ezzel pedig elérte első mesterhármasát a királyiaknál. A 90. percben pedig egy Morgado öngóllal zárult a mérkőzés és a forduló is, amiben a Real Madrid 13-2-es összesítéssel jutott tovább.