Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Aubameyang: “Nem tudom, hogy maradok-e Dortmundban!”

A Borussia Dortmund kiválósága, Pierre-Emerick Aubameyang elmondta, egyáltalán nem biztos abban, hogy jövőre is a BVB alkalmazásában áll majd.(Kép: goal.com)

Pierre-Emerick Aubameyang a Borussia Mönchengladbach ellen szerzett duplájának köszönhetően immáron 15 bajnoki találatnál jár a Bundesligában, és magabiztosan vezeti a góllövők listáját. A gaboni válogatott támadó személyes ambícióival kapcsolatosan osztott meg néhány gondolatot. “Az elmúlt szezonban karácsonyig 18 találatot szereztem, remélem idén ezt sikerül felülmúlnom, de természetesen a szezon második felére is átmenteném a jó formámat. Maximálisan a futballra koncentrálok, semmi más nem számít! Szeretném a legjobbamat nyújtani, és trófeákat nyerni.” – Így a korábbi Saint-Etienne játékos, aki elejtett egy elgondolkodtató mondatot, melynek vélhetően nem feltétlenül örülnek a BVB szurkolói.

“Azt azonban egyáltalán nem tudom megmondani, hogy maradok-e a következő szezonban is a Dortmundnál!” – Idézte egy sor német sportnapilap a hétvégén Pierre-Emerick Aubameyang-ot. A dortmundiak 27 esztendős klasszisa nem először beszél sejtelmesen jövőjéről, hiszen korábban már elárulta, nem titkolt vágya az, hogy a Real Madridban futballozhasson Talán a következő nyártól?

Nagy Ákos