Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ramirez: irány Oroszország?

Cristian Ramirez februárban lesz két éve, hogy megérkezett Magyarországra, s a Ferencváros labdarúgója lett. Előbb kölcsönben, majd végleg. Az első időkben harcias és sportszerű játékának hála, megszerették a szurkolók, s az előző idényben már a gólokkal sem maradt adós. Az idei  szezonban viszont már kevésbé megy jól neki a játék, többször el is vesztette a fejét a pályán.

fifa-world-cup-2014-df-cristian-ramirez-ecuador-player

Jelenleg is három meccses eltiltását tölti, miután a Vasas elleni bajnokin hátba rúgta ellenfelét. Akkor a sportpszichológus azzal indokolta, hogy valószínűleg az ecuadori válogatott labdarúgó kimerült, hiszen többször kellett repülnie az elmúlt időszakban a tengeren túlra, hazája nemzeti csapatához. Ramirez közben magyar barátnőjétől is apuka lett (már Ecuadorban is van egy gyermeke), így ténylegesen elképzelhető, hogy kimerült. Az elmúlt napokban viszont egyre inkább felerősödtek azok a hangok, hogy tovább állhat a balhátvéd, több magyar és orosz újság is megírta, hogy a Krasnodar kész szerződtetni a labdarúgót.

Az FK Krasnodar jelenleg az ötödik helyen áll az orosz bajnokságban egy meccsel kevesebb játszva, keretében a világ minden részéről származó labdarúgók is megtalálhatóak. (brazil, kolumbiai, grúz, uruguayi, elefántcsontparti, lengyel…) Ha Ramirezt a keretükben szeretnék tudni az biztos, hogy mélyen a zsebükbe kell nyúlni, hiszen korábban is rendre jól üzletelt a Fradi. (olcsón vették meg Besicset, Somáliát, Nagy Ádámot, s rendre több millió eurót kaszáltak az üzletekkel)

Az elmúlt időszakos fegyelmetlenségei után, Ramirez egyelőre a tartalékcsapattal készül, hiszen a bajnokságban eltiltása miatt nem léphet pályára, ráadásul a Vasas elleni fegyelmetlenség után még pénzbüntetéssel is sújtották a vezetők.

Endrődi Dávid