Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Volt Manchester United játékos igazolhat az olasz másodosztályba

Kétszeres angol bajnoknak, egyszeres angol ligakupa győztesnek és angol szuperkupa győztesnek mondhatja magát és mindössze huszonöt éves, mégis most csapat nélkül tengődik. Igaz, már nem biztos, hogy sokáig. 

macheda

Az említett címekkel egy bizonyos, Federico Macheda büszkélkedhet. Biztosra veszem, hogy rengetegen emlékszünk még a nevére. Volt időszak, amikor komoly potenciált láttak benne a vörös ördögöknél, ám eltelt egy kevéske idő és aláírt pár kölcsön szerződést is.

A sors úgy hozta, vagy éppen ő maga, hogy egyikből sem jött ki jól. Talán hosszú is lenne leírni mindegyik klubját, ahol az elmúlt öt évben volt… Szóval akkor először volt a Sampdoria, majd a QPR. A Rangers után jött Stuttgart és a nívós Doncaster Rovers. Majd valahogy visszaküzdötte magát és a Birmingham csapatához került, ám ott sem töltött el egy évnél többet. Jött a Cardiff és a Nottingham Forest és újfent a Cardiff. Idén nyáron azonban vége lett a dolognak. Nem kapott szerződést és jelenleg klub nélkül tengődik a nagyvilágban az egykori Lazio és MU nevelés.

Ez azonban most télen változhat. Egy mentőmellény érkezhet neki az olasz másodosztályból. Ugyanis a Novara érdeklődik iránta. Avagy az ügynöke beajánlotta.. kinek mi a szimpatikusabb megfogalmazás és nézőpont. Mindenesetre biztosan nem a teljesítménye hívta fel rá a figyelmet. Mentségére szóljon, hogy igencsak sérülékeny támadóról van szó.

Mindenesetre igencsak a talpára kell állnia, hiszen anno nem a futballhoz vakok fedezték fel Angliában és dobták be a PL-be.

BSZ