Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG ablakát dobálja kavicsokkal a Roma

Nem azért teszi ezt mert zargatni akarja a francia házigazdát, hanem mert egy bizonyos játékosának jár udvarolni. Legalábbis ezt meri hangoztatni az olasz sportoldal, a Calciomercato.it, ami mellesleg meglehetősen szavahihető egy forrás. 

Jese-Rodriguez-2

Ugyanis most mi kell a farkasoknak? Jelenleg megannyi sérült falkataggal rendelkeznek, többek között a leggyorsabb ordasuk is odalett egy edzés következtében. Mohamed Salah bokasérülést szenvedett alig egy hete és bár nem esett ki sok időre (előreláthatólag még 2-3 hetet kell skippelnie), de az Afrikai Nemzetek Kupáján is részt kell majd vennie januárban. Szóval igazán jól jönne most egy szélső a fővárosiaknál.

A Calciomercato szerint az egyik befutó a megüresedett posztra a PSG-s Jesé lehet. A spanyol támadóról tudni kell, hogy idén nyáron érkezett meg Párizs városába azzal a reménnyel, hogy egy hangyányival többet fog játszani, mint a Real Madridnál. Nos ez nem jött be neki eddig. Illetve nem valósult meg. Cavani, Di María és Lucas alig-alig adja át a helyét a spanyolnak. Mindenesetre a Roma rajta segítene most.

A forrás megemlíti, hogy 3 millió euróért venné kölcsönbe a támadót és az olasz klub és a szerződésébe biggyesztetnének egy 22 millió eurós kivásárlási záradékot. Kérdés ugyebár az, hogy ezt elfogadja-e majd a PSG, avagy sem és amennyiben nem, akkor esetleg nagyobb összegért cserébe igent mondana-e ? Nem mintha a francia klub rászorulna a pénzre ..

BSZ