Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

James Rodriguez a Serie A-ban köthet ki! – lapértesülés

Mint ismert, amióta Zinedine Zidane irányítja a spanyol élvonalban szereplő Real Madridot, azóta James Rodriguez rendkívül a háttérbe szorult. Jelenleg nagyon úgy fest, ez nem is változik a jövőben, így egyáltalán nem kizárt, hogy a kolumbiai szélső már januárban csapatot fog váltani. Nos, a legújabb információ szerint a mellőzött futballista a Serie A-ban köthet ki. 

fc-internazionale-milano-wallpaper

A Tuttosport úgy tudja, hogy az Internazionale 60 millió eurót kész felajánlani James Rodriguez játékjogáért cserébe. Mint ahogy azt tegnap megírtuk, a milánói együttes állítólag nagytakarítást tervez a januári átigazolási időszak folyamán, ebből kifolyólag minden bizonnyal érkezők is várhatóak. A kolumbiai támadót nem mellesleg 2020 júniusáig köti szerződés a “királyi gárdához.” 

James Rodriguez nem igazán dúskál a játéklehetőségeket illetően, hiszen a bajnokságban mindössze háromszor kezdett, de amúgy is többnyire a cserepadról figyelheti a társait. Az idei kiírás folyamán eddig 13 tétmérkőzésen léphetett pályára, melyek során 2 alkalommal volt eredményes illetve 7 gólpasszt osztott ki. 

Németh Boldizsár