Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Pogba nem nyerheti meg az Aranylabdát!”

A francia válogatott szövetségi kapitánya, Didier Deschamps Paul Pogba helyzetéről nyilatkozott a francia RMC rádiócsatornának.

(Kép: skysports.com)

Didier Deschamps szerint Paul Pogba jelenleg túlzottan is azon fáradozik, hogy sikerüljön elhallgattatnia kritikusait.
“Ha Paul szimplán jól is csinál valamit, az Ő esetében nem biztos hogy elég is lesz! Látnunk kell, hogy többet és többet akar mutatni annál, mint amire a csapatnak valóban szüksége lenne. Ráadásul egy olyan helyen van most, ahol gyakran más és más szerepkörben kell futballoznia. Azonban ne felejtsük el, egy fiatal játékosról beszélünk, aki már most olyan dolgokra képes, amire kevesen!” – Így Deschamps, aki szerint azzal, hogy Pogba a világ legdrágább labdarúgója, ráadásul rendszeres szereplője lett a közösségi médiának, még inkább a kritikák kereszttűzébe került.

Deschamps egy sajátos példával érzékeltette azt is, hogy miért nem tartja esélyesnek Pogbát arra, hogy az MU klasszisa az elkövetkezendő években esélyes legyen az Aranylabda-szavazáson:“Paul középpályás. Ritka kivétel, hogy az Aranylabdát ne egy támadó kapja, egy olyan játékos, aki rengeteg gólt szerez. Pogba kétség kívül képes gólokat lőni, de nem fog minden meccsen mesterhármast szerezni!”

Utóbbihoz csak annyit tennénk hozzá, a kivétel néha erősíti a szabályt…