Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zidane: “James? Oké, nem játszik..”

Szóval már egy jó ideje téma James Rodriguez helyzete a Real Madridnál a sajtóban. Minden héten szárnyra kap egy újabb pletyka vagy Anglia legsötétebb dokkjaiból, vagy Olaszország legszűkebb sikátoraiból, miszerint a kolumbiai már házat keres az említett országokban. 

James-Rodriguez-Real-Madrid

Kopasz edzője, Zidenine Zidane most újra tisztázta a helyzetét a dél-amerikainak a média munkatársainak kérdéseire.

“Edzett és rendelkezésre áll, de mint megannyi más játékos, aki egy sérülésből tér vissza, a rehabilitációját végzi még.” – ezzel válaszolt arra a kérdésre, hogy miért nem játszik James jelenleg.

Ám nem kímélték most sem a sajtósok és nekiszegezték azt is, hogy mi lesz a kolumbiai középpályás sorsa:

“Nem tudom miben reménykednek ezea kérdés kapcsán. James egy Madrid játékos, kulcsember itt. Oké, nem játszik és többet szeretne szerepelni, de nekem ő fontos és pályára fog lépni. Az egész csapatra szükségem van, aminek a része James is. Távozhat? Nem fogok erre válaszolni, mert azt mondanám, hogy nonszensz, én nem akarom.” – zárta a nyilatkozatot Zidane.

Alapvetően ez mind szép és jó. Ám a hírek és a pletykák nem nyugszanak. Szóba jött már az Inter és a Juventus  is mint lehetséges célállomás James számára, de azt sem szabad elfelejteni, hogy Angliából is bejelentkeznének érte. Viszont azzal számolni kell, hogy amennyiben Rodriguez klubot vált, az robbantani fogja a bankot, hiszen aligha fogja a Real eladni potom 30-40 millióért… inkább lőjünk be egy tetszőleges számot, teszem azt 60 és 80 millió között.

BSZ