Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

EL: Gyenge színvonalú mérkőzésen ikszelt a Roma!

A Luciano Spalletti által irányított AS Roma az Astra Giurgiu otthonába látogatott az Európa-ligában. A “farkasoknak” gyakorlatilag tét nélküli volt már ez a mérkőzés, hiszen biztosan ott lesznek az egyenes kieséses szakaszban, ráadásul csoportelsőként. 

2429697_w1

Az összecsapás finoman szólva sem indult túl eseménydúsan. A két együttes egyaránt építgetett fel 1-2 ígéretesebbnek tűnő akciót, ám az utolsó átadások, mozzanatok nem igazán akartak összejönni a játékosok számára. A 44. percben feljegyezhettük a meccs első veszélyesebb szituációját. Ekkor Denis Alibec eresztett meg egy távoli löketet, azonban Alisson résen volt és hárítani tudta a kísérletét. 

A fordulás úgy tűnt, hogy az Astra megtöri a gólcsendet. Az 50. minutumban Alibec volt eredményes, ám a helyzetbe kerülés előtt lerántotta ellenfelét, ezért a játékvezető nem adta meg a találatot. A visszajátszás alapján kiderült, hogy jól döntött. A 65. percben egy remek passzt követően Seto került ordító ziccerbe, ám a lövésébe nem volt elég erő, így Alisson könnyedén védett. A második játékrészben valamelyest javult a színvonal, de ettől függetlenül 

Astra Giurgiu – AS Roma 0-0
Helyszín: National Aréna
Gólszerzők:
Sárga:
Lovin(38.), Alibec(56.), Mansaly(90+4.) ill. –
Kiállítás:

Astra Giurgiu: Lung – Sapunaru, Oros, Fabricio(Florea 72.), Stan – Nicoara, Seto, Lovin, Teixeira – Alibec(Niculae 90.), Budescu(Mansaly 88.). Vezetőedző: Marius Sumudica. 

AS Roma: Alisson – Peres, Vermaelen, Jesus, Seck – Strootman(Nianggolan 70.), Gerson – El Shaarawy(Dzeko 70.), Iturbe, Emerson(Marchizza 89.) – Totti. Vezetőedző: Luciano Spalletti. 

Viktoria Plzen – Austria Wien 3-2 (1-2)
Gólszerzők:
Horava(44.), Duris(72.,83.) ill. Holzhauser(19., büntető), Rotpuller(40.)
Kiállítás: Hejda(19.) ill. –

A mérkőzés első komolyabb lehetőségét a hazai együttes dolgozta ki. A 4. percben Kopic remek indítást, aki ezt követően kapura lőtt, azonban az ünneplés elmaradt az akció végén, mivel Hadzikic résen volt és a lécre tudta paskolni a labdát. A 19. minutumban a vendégek büntetőhöz jutottak, miután Hejda lerántotta ellenfelét, a játékvezető pedig rögtön ki is állította a cseh védőt. A tizenegyest Holzhauser magabiztosan értékesítette. A 40. percben növelni tudta előnyét az Austria Wien, Holzhauser átadása után Rotpuller vette be az ellenfél hálóját. A félidő végéhez közeledve a Plzen szépíteni tudott Horava találatának köszönhetően. A szünetet követően egyenlíteni tudtak a hazaiak! A 72. minutumban Horava passza után Duris volt eredményes. A 83. fordít a cseh együttes! Zeman beívelése után ismét Michal Duris ünnepelhették a társak. 

Az E-csoport végeredménye:

teljes-kepernyo-rogzitese-2016-12-08-205853

A tabellát köszönjük az eredmények.com-nak.