Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Ezt a csapatot kerülné el Zidane a BL-ben!

A szerdai Real Madrid – Borussia Dortmund (2:2) Bajnokok Ligája találkozót követően a madridiak mestere, Zinedine Zidane kissé előrefelé is tekintett, már ami az elitsorozat tavaszi folytatását illeti.

(Kép: realmadrid.com)

“Elégedett vagyok a játékosaim teljesítményével, és azzal a munkával amit elvégeznek. Szerettünk volna elsőként végezni, meg is voltak a lehetőségeink erre, azonban el kell fogadnunk azt a tényt, hogy vannak ellenfelek, akik képesek nagyon megnehezíteni a dolgunkat. Ilyen ellenfél a Borussia Dortmund! Azt gondolom, ha csak a csoport eredményeit nézzük, már akkor is megérdemelt, hogy ők végeztek az első helyen, és mi a másodikon.” – Értékelte Zidane röviden azt a helyzetet, hogy csapata elszalasztotta a lehetőséget, hogy az F-csoport élén végezzen.

A csoportelsők közül a Real Madrid a hétfői sorsoláson a szabályok értelmében az Arsenal, Napoli, Leicester City, AS Monaco és Juventus ötösből kaphat ellenfelet. Zidane elárulta azt is, ha választhatna, legszívesebben melyik csapatot kerülné el. “Annyit elárulhatok, hogy két okból sem szeretnék a Juventus ellen játszani… De majd meglátjuk kit kapunk a hétfői sorsoláson. Ez ügyben már nem tehetünk semmit!” – így a balncók szakvezetője, aki ezzel le is zárta a témát.