Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított a Barca sztárja, 200 millióért bárki viheti – hivatalos

A spanyol La Ligában szereplő FC Barcelona hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2021-ig hosszabbított uruguayi támadójával, Luis Suarezzel.

czu-p_txgamcobi

Az FC Barcelona hivatalos twitter oldalán jelentette be, hogy megegyezett urugayi támadójával Luis Suarezzel és 2021-ig meghosszabbította szerződését. A szerződés értelmében a katalánok egyik gólfelelősének a kivásárlási ára 200 millió euró lesz.

Luis Suarez 2014-ben érkezett a katalán fővárosba a Liverpool csapatától 81 millió euró ellenében, és a katalán gárdában 116 mérkőzésen jutott szóhoz és 97 gólt szerzett. Az előző szezonban 40 gólig jutott, amivel kiérdemelte az európai aranycipőt. Az urugayi támadó pályafutása során megfordult a Liverpool és Ajax csapatában is és rendkívül gólerős játékosról van szó, pályafutása során 479 mérkőzésen 317 alkalommal talált az ellenfelek kapujába.

Suarez gránátvörös-kék mezben két alkalommal is  bajnokságot nyert, valamint Király-kupát, Bajnokok Ligáját, spanyol Szuperkupát, európai Szuperkupát és klubvilágbajnokságot is.

Forrás: FC Barcelona hivatalos twitter oldala