Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nikolics három góllal búcsúzott

Nikolics Nemanja az előző héten mondta ki, hogy télen biztos elhagyja csapatát a lengyel Legia Warszavát. Ezen kijelentésére így biztosra mondhatjuk a mai napon játszotta utolsó meccsét eddigi klubjában. Az előző idény lengyel gólkirálya stílszerűen mesterhármassal vett búcsút a szurkolóktól.

nikolic_nemanja(rangado.hu)

Legia-Gornik: 5-0, áll a lengyel klub hivatalos Facebook oldalán. Gólszerzők: Nikolics (3), Radovic, Hamalainen. Több lengyel drukker megkönnyezte ezt a mesterhármast, lévén másfél év után elbúcsúzott tőlük a közönség-kedvenc magyar támadó. Nikolics 2015 nyarán érkezett, lejárt szerződésének köszönhetően ingyen a Videotontól. A 2015/16-os idényben 55 meccsen 36 gólt szerzett (ebből 28-at a bajnokságban, mellyel gólkirály lett), 2016/17-esben pedig 31/19-es mutatónál jár (ebből a bajnokságban 12-t lőtt, a BL-selejtezőkön ötöt, a BL-ben pedig egyet a Dortmund ellen) Tehát összesen a Legia mezét 86-szor öltötte magára, s 55 gólt lőtt.

Nikolics várhatóan Amerikába a Chicago Fire csapatához szerződik, ahol ismerőssel is találkozhat az öltözőben hiszen Arturo Alvarez korábban a Videotonban csapattársa volt. (Khaly Thiam kölcsönszerződését nem újítják meg az amerikaiak, ennek ellenére egy másik csapatnál maradhat az USA-ban)

Endrődi Dávid