Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jesé megegyezett a Las Palmasszal – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint a jelenleg PSG-nél futballozó Jesé Rodriguez megegyezett a spanyol első osztályban játszó Las Palmas csapatával, és januártól náluk folytatja. 

1482362134_527024_1482362190_noticia_normal

Forrás: AS.com

Az El Larguero nevű spanyol sportcsatorna szerint Jesé Rodriguez igent mondott szülővárosa klubjának, a Las Palmasnak, és a féléves francia kiruccanás után visszatér a La Ligába. A spanyol támadó több ajánlatot is kapott, például az olasz AC Milan csapatától is, de inkább szülőhazájába szeretett volna játszani, így az ő ajánlatukat fogadta el. A sportcsatorna szóbeli megegyezésről tud, de az még nem ismeretes, hogy eladják, vagy csak  kölcsönbe menne a játékos.

Jesé nyáron hagyta el a Real Madridot a több játéklehetőség reményében, a PSG pedig meg is vette a játékost 25 millió euróért. A dolgok viszont nem úgy alakultak számára, ahogy azt eltervezte, továbbra is csak ritkán kapott lehetőséget, így már többször felmerült, hogy januárban távozni fog a klubtól. A francia bajnokságban mindössze 9 meccsen lépett pályára és csak egy gólt szerzett.

Szigeti Andrea