Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ezért utasította el Vitolo az Atlético Madridot

A Sevilla szélsője, Vitolo a nyáron tárgyalásokat folytatott az Atlético Madriddal, de inkább a szerződése meghosszabbítása mellett döntött, mivel úgy érezte, hogy “adós” a Sevillának. 

1482409920_590272_1482410011_noticia_normal

Forrás: AS

A téli szünet előtt Vitolo még adott egy interjút a Sevilla hivatalos oldalának, amelyben beszélt az eddigi szezonról, a szerződéshosszabbításáról, és hogy miért fordított hátat az Atlético Madridnak.

“Az Atlético meg akart szerezni, de én boldog vagyok itt. Nem is akarok más klubra gondolni most. Senki nem tudja, hogy mi fog történni a jövőben, de egy biztos, hogy adós vagyok a Sevillának. Ezért akartam meghosszabbítani a szerződésem és itt maradni.”

Vitolo 2013-ban csatlakozott a Sevillához és elmondása szerint sokat fejlődött az évek során. Az itt töltött idő alatt három Európa-liga kupát nyertek, ráadásul a spanyol válogatottban is folyamatosan szerepel, de soha nem gondolta volna, hogy ennyi mindent el fog érni.

“Nem vártam, hogy ennyi mindent elérjek a karrierem során. Tudtam, hogy egy nagy klubhoz szerződtem, ami rengeteg trófeát nyert már, de azt, hogy egymást követő három évben is megnyerjük az Európa-ligát, sosem gondoltam volna. Az meg már csak hab a tortán, hogy a válogatottba is behívnak, hiszen ez minden játékos álma.”

Vitolo arról is beszélt, hogy bele tudnak-e szólnia bajnokságért folyó harcba és fel tudják-e venni a két gigásszal, a Real Madriddal és a Barcelonával. A Sevilla jelenleg csak egy ponttal van lemaradva a katalán klub mögött a harmadik helyen.

“Ez nagyon nehéz lenne, hiszen mindkét csapatnak sokkal nagyobb a költségvetése, mint a miénk. De jelen pillanatban úgy tűnik, hogy egy kicsit meg tudjuk szorongatni őket.”

Szigeti Andrea