Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Guzmics Kínában folytatja

A Nemzeti Sport érdeklődésére Guzmics Richárd ügynöke, Filipovics Vladan megerősítette, hogy ügyfele elhagyja Lengyelországot és Kínában fogja folytatni karrierjét. 

Fot. Krzysztof Porebski / www.fotoporebski.pl

Forrás: vaol.com

Tegnap már jelentek meg hírek Guzmics Richárd eligazolásával kapcsolatban. A kínai TransferMarkt Twitter oldalán adta közzé, hogy a kínai Janbian Funde focicsapat edzője, Pak Te Ha személyesen számolt be arról, hogy a magyar játékos náluk folytatja a pályafutását. A klub a legutóbbi szezonban a kilencedik helyen zárt a kínai bajnokságban.

A Nemzeti Sport a hír alapján felkereste a védő ügynökét, aki elárulta, hogy a hír igaz, viszont a részletekről nem tudott még beszámolni, így arról sem, hogy mikor lesz hivatalos az igazolás, de hamarosan minden ki fog derülni.

Guzmics Richárd 2014-ben igazolt a lengyel Wisla Krakow első osztályú csapatába a Haladástól, ahol azóta is alapembernek számított. A játékosnak a nyáron járna le a szerződése, de a klub mindenképpen pénzt szeretne látni belőle, mert a lengyel sajtó szerint a Wisla pénzügyi gondokkal küzd már egy ideje.

Forrás: Nemzeti Sport Online