Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

James: “Maradok Madridban!”

Tegnap este nagyon simán győzte le a Real Madrid a Sevillát a spanyol Király-kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. James Rodriguez jócskán kivette a részét ebből, majd a mérkőzés után boldogan nyilatkozott a sajtónak arról, hogy maradni fog. 

640x360_04213021_apa8000

Forrás: laliga.es

James a kezdőben kapott helyet Zidane-tól hosszú hetek óta először, a kolumbiai pedig meghálálta a bizalmat. Küzdött, hajtott, gólokat szerzett és még a védekezésben is kivette a részét. Több hír is keringett arról a sajtóban, hogy a kevés játéklehetőség miatt távozni fog a királyiaktól, de decemberben már az ügynöke is megerősítette, hogy maradni fog, most pedig a meccs utáni nyilatkozatában James is elmondta ugyanezt.

“Mindenki a csapatban jól akar játszani és mindannyian mentünk már át nehéz időkön, és számomra az új év azt jelenti, hogy maradok Madridban. Én is csak jól akarok játszani, amikor megkapom a lehetőséget, és gólokkal segíteni a csapatom, ahogy ma este is tettem.”

James a meccsről is ejtett néhány szót, ahol elég tetemes előnyt szedtek össze a visszavágóra, amit csak nehezen bukhatnak már el.

“Ez egy nagyon jó eredmény a számunkra, de a fordulónak még nincs vége. Még el kell utaznunk Sevillába, ahol a legnagyobb koncentrációval és intenzitással kell játszanunk.”

Szigeti Andrea