Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG a Leverkusen ászát vinné! – lapértesülés

A Le Parisien információi szerint a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain a januári átigazolási időszak folyamán szeretné leigazolni a Bayer Leverkusen rutinos támadóját, nevezetesen Javier Hernándezt

chicharito

A francia napilap úgy tudja, hogy a PSG ajánlatot készül tenni Chicharito játékjogáért cserébe. Nos, gyakorlatilag Edinson Cavanin kívül a csapatnak nincsen csatára, így az ő kiesés hatalmas érvágást jelentene a fővárosi gárda számára. A mexikói támadót egyébként 2018 júniusáig köti szerződés a “gyógyszergyáriakhoz”, az átigazolási értékét pedig 25 millió euróra becsüli a transfermarkt.

Chicharito a Manchester United színeiben vált ismert labdarúgóvá. Kezdetben úgy tűnt, hogy akár hosszabb ideig is meghatározó tagja lehet a “vörös ördögöknek”, ám végül soha sem lett igazán stabil kezdőjátékos. A leverkuseni kaland előtt a Real Madridban is futballozhatott, de ott szintén másodhegedűsnek számított Karim Benzema mögött. A német együttesnél azonban a 2015/2016-os idényben megmutatta, hogy kár volt lebecsülni, viszont a mostani kiírás folyamán eddig nem igazán jöttek össze számára a dolgok. A Premier League-ben 103 mérkőzésen 37 találatig jutott, a La Ligában 23 összecsapáson 7 gólt szerzett, míg a Bundesligában ezidáig 43 összecsapáson 22 alkalommal volt eredményes.

Németh Boldizsár