Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az egykori MU szupertehetség a Championship kiesőjelöltjénél edz

Nehéz bármit is mondani a fiúról. A tehetségét soha nem kérdőjelezte meg senki. Sir Alex, Rio Ferdinand is úgy beszélt róla, mint akik az angol futball messiását látták volna a személyében. Sajnálatos módon ő valahogy másképp képzeli el az életét. Mindenesetre most egy újabb esélyt kapott. 

ravel-morrison-man-utd_3377650

Szám szerint a hetedik lehetőségével próbál meg élni. Már ha próbálkozik. Ravel Morrison nem igazán arról híres, hogy aláfekszik a munkának. Inkább jól felrúgja azt és éli az életét, hol egyszer Londonban, hol Rómában. Tudni illik, hogy bár nagy becsben tartották a Manchester United utánpótlásában, már akkor sem tartozott a legszorgalmasabbak közé. Ennek okán fogták és elpasszolták a West Hamnek. Akik (becsületükre váljék az igyekezetük) próbálkoztak azzal, hogy rendes embert faragjanak Morrisonsból. Elküldték Birminghambe, hát nem vált be a dolog. Visszakapták, de hányták a fittyet az iparvárosiakra és tovább adták a QPR-nak. Szeretném mondani, hogy megtalálta önmagát Ravel, de helyette elpazarolta azt a lehetőséget is. A WHU a Cardiffnak is átküldte a fiatalt, de ott sem csinált semmit.

Ezek után lemondtak róla Londonban. Miután a szerződése lejárt, a Lazio látott benne fantáziát. Az angol úrfi elutazott hát Rómába, ahol jóformán pár hét után kitették a keretből és vissza se nagyon vették. Csak egy-két  edzőtáborba vitték el. Nem is nagyon tűnik úgy, hogy valaha is számolni akarnak vele Olaszországban. Ezért is engedték neki, hogy visszatérjen Angliába. Mégpedig a Wigan csapatához. Egyelőre ugyan nem igazolták le, de Morrisons engedélyt kapott arra, hogy Championship jelenlegi utolsó előttijével eddzen együtt. Ezt a csapat hivatalos honlapja is megerősítette illetve bejelentette. Ergo újabb esély. Még egy csapat. Talán majd most felébred benne az akarat?

Szerző: Borbély Szabolcs