Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United az Inter ászát vinné! – sajtóhír

A Calciomercato információi szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United szemet vetett az Internazionale horvát válogatott szélső támadójára. A “vörös ördögök” által célkeresztben lévő futballista nem más, mint Ivan Perisic

hi-res-23b923a46991ae1589b45dbaa6c1dce3_crop_north

A 27 esztendős labdarúgó remekül teljesít a milánói gárda színeiben, így egyáltalán nem csoda, hogy felkeltette a Manchester United érdeklődését, legalábbis az olasz portál értesülései szerint. A horvát támadót korábban a Chelsea vagy éppen a Liverpool is megpróbálta megszerezni, ám végül mindkét klub kudarcot vallott ezzel kapcsolatban. Perisicset jelenlegi állomáshelyéhez egyébként 2020 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 25 millió euróra becsüli a piaci értékét. 

Ivan Perisic 2015 nyarán a Wolfsburgot hagyta ott az Internazionale kedvéért. A horvát játékos gyorsan a neves olasz együttes egyik legjobbjává vált, ahol eddig minden frontot egybe véve 60 mérkőzésen jutott szóhoz, melyek során 15 alkalommal volt eredményes illetve 10 gólpasszt is kiosztott a társai között. Az előbb említett csapatok mellett megjárta még korábban többek között a Borussia Dortmundot vagy éppen a Club Brugge-t is. 

Német Boldizsár