Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elküldte csapatkapitányát a Cegléd

Már a harmadik edző irányítja az NB II-es Ceglédet az idei bajnokságban. Az idénynek az NB III-as bajnokcsapat sikeredzője Varga Attila kezdett neki, őt ősszel a gyengébb szereplés miatt Krecska János váltotta. A téli holtidényben jött az újabb edzőcsere, Nagy Mihály a Videoton 2015-ös bajnokcsapatának segédedzője ült le a kispadra.

15965312_580772678782813_2070407262367583494_nFotó:cegledfoci.hu

Az új tréner nagy hévvel vágott munkába, hiszen a jelenleg 18.helyen, tehát kieső pozícióba telelő csapatnál a játékoskeretben is terveznek megújulást. Az őszi idény közben (még augusztusban Kozák Achilles) Popovics Bertold, Miklós Attila és Sánta Attila távozott. A mai napon bejelentették, hogy a korábban számtalan NB I-es csapatban szereplő Farkas Viktor és Pozsár Dániel mellett, az eddigi csapatkapitány Makrai Lászlótól is elválnak a csapat útjai. A Cegléd a következőképpen búcsúzott Facebook oldalán: “Köszönjük nekik az eddigi teljesítményüket és, hogy segítettek visszajuttatni csapatunkat az NB II-es bajnokságba.”

A csapatnál még további változások várhatóak, s természetesen a távozókat mindenképpen pótolni fogják olyan focistákkal, akikkel el tudják érni a célt, a biztos bent maradást.

Endrődi Dávid