Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Honvéd: Botka távozott, Prosser távozhat

A Budapest Honvéd hivatalos weboldalán jelentette be, hogy Botka Endre tizenhat év után elhagyta a piros-feketéket. Prosser Dániel közben ma már nem edzett ő minden bizonnyal a Puskás Akadémiánál folytatja pályafutását.

147904_botka_endreBotka Endre tavasszal már a Fradiban indulhat meg előre (honvedfc.hu)

A Ferencváros még nem tudatta a nagyvilággal, de várhatóan az is meg fog történni, hiszen a Budapest Honvéd hétfő délután megírta, Botka Endre elhagyta a kispesti klubot. A Magyar Futballakadémia korábbi növendéke így nevelőklubját hagyja el. Korábban egy fél évet már távol volt, mikor is kölcsönben Kecskeméten szerepelt, de az 1994-ben született jobbhátvéd most először vált hivatalosan és véglegesen is klubot. Kispesti pályafutása alatt 89 felnőtt tétmérkőzést játszott, 61 NBI-es, 3 Magyar Kupa, 21 NB III-as, és 4 Liga Kupa találkozón lépett pályára a Honvédban.

Szintén távozhat Prosser Dániel is, aki szintén nem edzett már a mai nap a piros-feketékkel. Sőt a Honvéd eddigi támadója ma már a Puskás Akadémiánál edzett, így a két egykori Fradista Gyömbér Gábor és Csilus Ádám után ő lehet a Felcsút harmadik téli érkezője.

Endrődi Dávid