Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerb tehetséget igazolt a Valencia

Egyre nagyobb a gond a Valenciánál, és egyre közelebb kerülnek a kieséshez is. Nincs gond a jelenlegi kerettel, de az erősítés sose baj. A fiatal, szerb középpályás, Nemanja Maksimović egy rádióbeszélgetésben megerősítette, hogy csatlakozik a Valenciához. 

andrija-zivkovic-is-being-targeted-by-valencia-and-chelsea

Forrás: soccerpride.com

A 21 éves Maksimović jelenleg a kazah Astana csapatának játékosa, viszont a szerb B92 rádiónak megerősítette, hogy csatlakozik a Valenciához. A játékos a nyáron csatlakozhat a spanyolokhoz.

“A Valencia egy remek klub, és nagyon egyszerű volt megegyezni a részletekről.” – mondta a fiatal középpályás az interjúban.

A Cadena SER spanyol rádió már egy képet is posztolt arról, hogy Maksimović aláír egy előszerződést. A játékos tagja volt a 2013-ban Európa-bajnokságot nyert szerb U19-es válogatottnak, és a 2015-ben világbajnokságot nyert U20-as korosztályos válogatottnak.

Maksimović azt is elmondta, hogy nem csak a Valencia, hanem több nagyobb klub is ajánlatot tett neki, de végül a spanyol csapatot választotta.

“Több ajánlatom is volt Európa legjobb klubjaitól, de az ötlet, hogy a nulláról kezdve segítsek felépíteni egy új Valenciát, nagyon tetszett. A szerződésem az Astanával hat hónap múlva jár le, és nem hiszem, hogy a csapat bármilyen akadályt gördít az eligazolásom elé. Remélem, hogy minden elrendeződik a következő 5-6 napban.”

Nyárig még nagyon sok dolog történhet, addig a Valenciának még jól kell teljesítenie a szezon második felében, mert jelen pillanatban épphogy megússzák a kiesőzónát.