Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jese a Premier League-ben köthet ki

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, Jese Rodriguez most télen elhagyhatja Párizst és máshol fejezheti be a szezont – új csapat került képbe vele kapcsolatban.

1-jese

Nagyon érdekesen alakul eddig az átigazolási időszak Jese Rodriguez számára. A Real Madrid korábbi csatára megunta a mellőzöttséget és ismét játékra vágyik – az őt még a nyáron szerződtető PSG szeretné kölcsönadni a spanyol csatárt. Eddig minden jel arra mutatott, hogy a La Ligában vitézkedő Las Palmas lehet majd a befutó, ám a legfrissebb hírek szerint egyre nagyobb a valószínűsége egy jó kis PL-kalandnak vele kapcsolatban.

A spanyol Marca arról írt, hogy Jese fizetési igényei jelentik a legnagyobb gondot, így talán nem is tér vissza szülővárosába, hanem Angliában próbál szerencsét. Több csapat neve mellett a Middlesbrough-t emelték ki, aminek lehet is valóságtartalma. Elvégre a Borónál finoman szólva is van most egy kis spanyol beütés: a spanyol menedzser Karanka, Victor Valdes, Adama Traore, Negredo, Ayala, Barragan…

A szűkös pénztárcájú Las Palmas nem biztos, hogy meg tudja oldani az anyagi kérdéseket – ellenben ez a Middlebrough-nál már talán nem okoz akkora fejfájást. A Marca azonban megírta azt is, hogy Jeséék számára még mindig a Las Palmas az elsődleges cél – csak akkor kezdenek el másokkal tárgyalni, ha velük nem sikerül megegyezni.