Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Marco Storari visszatért az AC Milanhoz! – hivatalos

Visszatért a Vincenzo Montella által irányított AC Milanhoz a veterán olasz portása, nevezetesen Marco Storari, aki a 2016/2017-es idény eddigi részében a Cagliari-ban védett – számolt be róla az együttes hivatalos honlapja. 

news-storari-mauro-suma

A 40 esztendős hálóőr a szezon végéig írt alá a Rossonerihez. A milánói gárda azonban nem akarta kapus nélkül hagynia a Cagliarit, így a klub kölcsönadta a brazil Gabrielt, aki pedig 2019 júniusáig meghosszabbította szerződését az olasz sztárcsapattal. 

Marco Storarit tehát nem először igazolt le az AC Milan. A rutinos kapus egykoron 2007 januárjától egészen 2010 nyaráig állt a klub alkalmazásában. A Rossoneri életében nem igazán töltött be meghatározó szerepet. Az együttes többször is kölcsönadta, többek között megjárta a Sampdoriát vagy éppen a Fiorentinát is. A milánói gárda színeiben összesen 13 tétmérkőzésen jutott szóhoz. Storari távozását követően öt éven keresztül a Juventus kötelékébe tartozott. Első évében Buffon sérülése miatt első számú kapusnak számított, majd mikor felépült értelemszerűen a háttérbe szorult. A későbbiekben azért Conte és Allegri is rendre megadta neki a bizalmat. A “zebráknál” minden frontot egybe véve 67 találkozón kapott lehetőséget.