Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

James elutasította a hatalmas kínai ajánlatot

Sok hír jelent meg arról decemberben, hogy James távozik a télen, majd a játékos maga erősítette meg, hogy maradni fog a Real Madridnál. A minap pedig az is kiderült, hogy egy Kínából érkező megaajánlatot is elutasított.  

1484093214_934135_1484093375_noticia_normal

Forrás: AS

Spanyol lapértesülések szerint két héttel ezelőtt érkezett egy 110 millió eurós ajánlat James Rodriguezért a kínai bajnokságban szereplő Hebei China Fortune csapatától. A kolumbiai játékos viszont azonnal visszautasította az ajánlatot, pedig háromszor akkora fizetést ígértek neki, mint amit amit a Real Madridnál kap. A 25 éves játékos jelenlegi fizetése 3,5 millió euró évenként, a Hebei csapata viszont évi 30 millió millió eurót ajánlott neki.

A kínai klub képviselői állítólag a Globe Soccer Awardson is tettek egy ajánlatot Florentino Pereznek, de ekkor még csak 80 millió euróról volt szó. A Real Madrid elnöke nem volt hajlandó tárgyalni velük, ezért az összeget felemelték 110 millió euróra, James viszont rögtön elutasította ezt.

A Hebei China Fortune csapatában futballozik a PSG egykori támadója,  Ezequiel Lavezzi, és állítólag ők lennének fizetni Lionel Messinek is 35 millió eurót évente azért, hogy náluk játsszon.

Szigeti Andrea