Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Villarreal: Két alapember is hosszabbított! – hivatalos

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Villarreal ebben az idényben is remekül teljesít. A neves együttesnek komoly esélye van arra, hogy akár a dobogóra is felférjen, hiszen az elmúlt évekhez képest jóval sűrűbb az élmezőny, ráadásul hazai pályán bárkit képes legyőzni a sárga tengeralattjáró. Nos, a klub jó hírt jelentett be a szurkolók számára, hiszen a vezetőség két alapemberrel is dűlőre tudott jutni. 

32ac4159c3590c6986d5520e7a4b3269_l

Mario Gaspar illetve Jaume Costa is meghosszabbította szerződését a Villarreallal – számolt be róla az együttes hivatalos honlapja. Gaspar 2023-ig, míg Costa 2021-ig toldotta meg kontraktusát a sárga tengeralattjáróval. 

Mario Gaspar: A spanyol válogatott jobbhátvéd mindössze 18 esztendős volt, amikor a 2008/2009-es kiírás során debütálhatott a Villarreal felnőtt csapatában. A következő idényben a klub első számú játékosa ezen a poszton megsérült, így az ifjú védő számára elérkezett a nagy pillanat. A hirtelen jött lehetőséggel maximálisan élt, ennek köszönhetően végleg alapemberré vált. Az együttes színeiben eddig minden frontot egybe véve 250 mérkőzésen lépett pályára. 

Jaume Costa: A balhátvéd a 2011/2012-es idényben mutatkozhatott be a Villarreal legjobbjai között, az együttes pedig a kiírás végén ugyebár kiesett a spanyol élvonalból. A másodosztályban stabilizálta helyét a kezdőben, azóta pedig töretlen a bizalom az irányába. A klub színeiben eddig 160 mérkőzésen jutott szóhoz a különböző kupasorozatokat figyelembe véve.