Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea játékosát vinné a PSG! – sajtóhír

A L’Equipe információi szerint a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain szemet vetett a Chelsea mellőzött labdarúgójára. A fővárosi gárda által kiszemelt futballista nem más, mint Michy Batshuayi

PA-2845748Michy-Batshuayi

A 23 esztendős belga válogatott támadó ugyebár 2016 nyarán csatlakozott a Chelsea-hez. A londoni “kékek” 33 millió fontot pengettek ki az ifjú labdarúgóért, ám ez az össze ezidáig kidobott pénznek tűnik, de ez nem a teljesítményéből kifolyólag lehet kijelenteni, hanem a játéklehetőségéből. Bár igaz, a helyzetét az is megnehezíti, hogy Diego Costa remek formában van. A szerződése nem mellesleg 2021 júniusáig köti jelenlegi állomáshelyéhez, a transfermarkt pedig 25 millió euróra becsüli a piaci értékét. 

Michy Batshuayi a bajnokságban rendre csereként jutott eddig szóhoz, mindössze 81 percet töltött a pályán. A Ligakupában és az FA-kupában viszont ő számít az első támadónak, igaz előbbi esetében csak számított, mivel a Ligakupából már kiesett a Chelsea. A belga csatár minden frontot egybe véve 17 mérkőzésen lépett eddig pályára, melyek során 6 gólt szerzett illetve 2 találatot készített elő. 

Németh Boldizsár