Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Haladás: Távozott a holland támadó! – hivatalos

Röpke fél esztendőt követően távozott a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Szombathelyi Swietelsky-Haladástól a rutinos holland támadó, nevezetesen Sjoerd Ars – számolt be róla az együttes hivatalos honlapja. 

Sjoerd-Ars-bij-Fortuna-Sittard-1

A Haladás és a Sjoerd Ars közös megegyezéssel szerződést bontott – írja a klub weboldala. A 32 esztendős csatár a holland másodosztályú Fortuna Sittard csapatába igazolt, amely jelenleg a 18. helyen áll a bajnokságban. A rutinos futballista a szezon végéig írt alá újdonsült állomáshelyéhez, de ez a kontraktus további egy évvel meghosszabbítható. 

Sjoerd Arsot 2016 nyarán nagy várakozásokkal szerződtette a Szombathelyi Swietelsky-Haladás. Nos, a hozzáfűzött reményeket végül nem tudta beváltani a holland labdarúgó. Bár voltak jó mérkőzései, de összességében nem emelkedett ki tudásával a csapatból. A bajnokságban 14 találkozón lépett pályára, melyek során 1 alkalommal volt eredményes illetve 1 gólpasszt is kiosztott, míg a Magyar Kupában 3 összecsapáson kapott lehetőséget, ezeken pedig 5 találatig jutott.