Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: A Bologna idegenben tudott nyerni

A Crotone vendége volt ma kora este a Serie A 20. fordulójában a Nagy Ádámmal a kezdőben felálló Bologna.

FC+Crotone+v+Bologna+FC+Serie+oWx-FuGMaOtl

Dzemaili-t éltethette Nagy Ádám is a Crotone otthonában (forrás: zimbio.com)

Az első nagy lehetőség a vendégeké volt a 22. percben, amikor Destro 16 méterről leadott löketét védte a hazaiak kapusa. A 31. minutumban Trotte úgy tűnt vezetés szerez a hazaiaknak, de gólját érvénytelenítették. A 42. percben a Crotone szabadrúgását Capezzi küldte volna kapura, azonban a labda kevéssel a léc fölé szállt, a félidő pedig gól nélkül ért véget.

A folytatásban nem kellett sokat várni arra, hogy megtörjön a gólcsend! Az 51. percben Dzemaili szerzett előnyt a Bolognának. A vendégek labdarúgója Krejci-től kapta a labdát, majd a hazai kapuba bombázta azt (0-1)!
Öt perccel ezután Mirante bravúrja kellett ahhoz, hogy ne egyenlítsen a hazai csapat – a Bologna hálóőre Rohden löketét hatástalanította.
A 60. percben Cordaz, a hazai kapus is nagy védést mutat be Krejci próbálkozását követően. A 68. percben Dzemaili állt közel a duplázáshoz, azonban kísérlete kevéssel mellé ment. A 82. minutumban még pontot menthetett volna a Crotone, azonban Falcinelli a tizenhatosról fölé vágta a labdát, találat pedig a lefújásig már nem született. A Bologna a 14. helyen áll, a Crotone pedig nagy bajban, mert pontot ezúttal sem szerzett, eddig is csak 9-et, és legutolsó helyen áll a tabellán. Nagy Ádám végig a pályán volt, a 86. percben egy sárga lapot is begyűjtött, de ez legyen a legnagyobb gond.

Nagy Dávid