Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG is bejelentkezett a Roma védőjéért!

Ha valakinek nincs nyugta, akkor az Spalletti. Szegény embernek állandóan fájhat a feje azon, hogy épp melyik játékosa fogja megadni magát a nagyhalaknak. Jelenleg egy kulcsjátékosa az egyik legkapósabb futballista az átigazolási piacon. Bár többször is kijelentette, hogy nem kíván távozni az olasz fővárosból, a labdarúgás világát ismerve, ez bármikor megváltozhat. 

kostas-manolas-roma_3219027

Talán éppen most fog fordulni a kerék Kostas Manolas kapcsán. Ugyanis az amúgy sem kevés és jelentéktelen csapatok mellett, akik eddig bejelentkeztek a görög védőért, most számolni kell a francia bajnokkal, a PSG-vel is. A centerback elmondta az utóbbi időben, hogy elege van azokból a pletykákból, amik azt hirdetik, hogy ő távozni fog a farkasoktól. Ugyanis köszöni szépen, de jól érzi magát. Azonban az már más tészta, hogy mit mond a Roma vezetősége. Ugyanis Mediaset Premium értesülései szerint a franciák készek akár 45 millió eurót is belefektetni az üzletbe. És ez a csekk csakis feljebb szökkenhet

Mellesleg a PSG mellett olyan gárdák versenyeznek a kegyeiért, mint az Inter, a Chelsea és az Arsenal. Nem lehet azt mondani, hogy könnyű dolga lesz az olaszoknak megtartani. Bár mindenképpen meg kellene, hiszen a Juve látótávolságon belül van a bajnokságban és a Roma szépen vitézkedett az EL-ben is eddig. Manolas pedig az oszlopos tagja ennek a keretnek. Az is igaz azonban, hogy a PL hívószava nagyon csábító illetve a PSG-nek a BL-győzelemről szőtt álmai is motiválóak lehetnek.

Szerző: Borbély Szabolcs