Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rutinos francia védővel erősített az Olympiakos – hivatalos

A görög Olympiakos hivatalos twitter csatornáján jelentette be, hogy rutinos francia védővel erősítette meg keretét. A 43-szoros görög bajnok új szerzeménye több topcsapatban is megfordult már.

C2TKKrgWIAA6Q6M

A görög bajnokságban szereplő Olympiakos Pireus csapata hivatalos twitter csatornáján jelentette be, hogy kölcsönbe megszerezte a szezon végéig az Aston Villa francia védőjét Aly Cissokho-t. A 29 éves francia védő komoly erősítésnek mondható hiszen komoly rutinnal rendelkezik összesen 299 alkalommal léphetett pályára klubcsapataiban.

Cissokho profi karrierje 2007-ben indult a francia Ligue 2-ben szereplő Gueugnon csapatában, ahol mérkőzésen szerepelt majd egy évre rá a portugál bajnokságban szereplő Vitória Setubal csapatához igazolt. Legsikeresebb időszakát a Lyon csapatában töltötte, ahol 2009 és 2012 között szerepelt és 93 mérkőzésen jutott szóhoz, és egy alkalommal nyert Francia Kupát. Ha a kupák számát tekintjük akkor a Porto csapatában volt a legeredményesebb hiszen két kupát is elhódított a csapattal, bajnokságot és portugál kupát is nyert a Porto színeiben. Pályafutása során a 29 éves védő megfordult még a Valencia, Aston Villa és Liverpool csapatában is.