Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real az új Cristiano Ronaldót szeretné megszerezni

A portugál válogatottban és a Portoban is megmutatta már mire képes, így nem csoda, hogy az európai topklubok is felfigyeltek a 21 éves André Silvára. A hírek szerint most a Real Madrid szeretné megszerezni. 

img_770x433$2016_05_23_13_26_49_1105447

Forrás: talkchelsea.net

Angol lapértesülések szerint a Real Madrid nem kevés összeget áldozna arra, hogy megszerezze magának az új Cristiano Ronaldónak is kikiáltott portugál tehetséget, André Silvát. A Daily Star szerint 58 millió eurót is hajlandóak lennének kifizetni érte a Porto csapatának, sőt a lap már azt is tudni véli, hogy a két klub már le is zárta az üzletet. A spanyol lapok szerint az első számú célpontjuk a Juventus támadója, Paulo Dybala lenne, de őt nem fogják elengedni a Juventustól, ezért jött a képbe a 21 éves portugál. Zidane állítólag nagy rajongója Silvának, akit Cristiano Ronaldo ajánlott neki.

Támadókból azonban nincs hiány Madridban. így kérdéses lehet a portugál érkezése. Benzema érinthetetlen a csapatban, Moratát a nyáron hozták vissza a Juventusból, sőt ott van még a saját nevelésű dominikai csatárjuk Mariano is, aki meghálálta, ha lehetőséget kapott.

Más országokból is érdeklődnek iránta, a legtöbbször a Chelsea és az Arsenal neve merült fel a játékosnál. Az Ágyúsok 30 milliót fizetnének érte.

Szigeti Andrea