Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: Régi-új érkezők a címvédőnél

Elkezdte a felkészülést a zöld-fehérek női együttese is, amely címvédőként várja a tavaszi folytatást.

allegra_poljak

Habár csípős hideg járja az országot, a Ferencváros játékosai így is izzasztó edzéseken készülnek a tavaszra. Nem titkoltan sorozatban harmadik bajnoki címére tör a fiatal brigád Dörnyei Balázs vezetésével. A tréner az elmúlt időszakban is figyelemmel kísérte a második együttes, a Kóka KSK-FNLA szereplését is, így Csiki Anna és az elmúlt szezon gólkirálynője, Sladjana Bulatovic is az első csapattal készül, míg Telek-Sümegi Éva kölcsönben a „kicsiknél” játszik tavasszal. Ugyanakkor Allegra Poljak személyében igencsak gólerős fiatal szerb támadót szerződtetett a klub. Az U19-es és felnőtt válogatott játékos a szabadkai Spartac Subotica csapatától érkezik. Poljak 1999-ben született Szabadkán.

Újdonság, hogy a zöld-fehérek hamarosan Törökországba utaznak, majd lengyel és cseh ellenfelek ellen játszanak tesztmérkőzéseket.

„A megszokott rend szerint zajlanak az edzéseink, de van pár újdonság is. Csak nemzetközi mérkőzéseket fogunk játszani a felkészülés során, magyar csapattal a Kókán kívül senkivel sem mérkőzünk meg. Az első csapathoz hasonlóan, az utánpótlás együtteseink is több nemzetközi mérkőzést fognak játszani. Ez első keretből hosszabb ideje volt sérült Vári Viktória, azonban ő lassan megkezdheti a labdás edzéseket. Zágor Bernadett, Kocsán Petra és Vidovenyecz Anna felépülése is jól halad. Ők rövidesen teljes értékű edzésmunkát végezhetnek. Úgy érzem, a visszatérőinkkel és az új játékosokkal egyértelműen erősödtünk, és egy még masszívabb, dominálni akaró, céltudatosabb Ferencvárost láthatunk a pályán, mint ősszel.” – fogalmazott a klubhonlapon Dörnyei Balázs.

Gavalovits Sándor