Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fiorentina: Nem szállnak le Kalinicről, újabb Kínai ajánlat érkezett

Érdekes problémával találkozik a Fior vezetősége. Már ha ez probléma egyáltalán. A csapat a sokadik ajánlatot kapja a legjobb formában lévő támadójáért a távol-keletről. Törhetik a fejüket újfent, hogy elfogadják-e a mesés pénzösszeget és ezzel kockáztatják a csapat szereplését, avagy elutasítják és így olyan bevételtől esnek el, amit még egy BL indulás sem tudna biztosítani nekik.

Nikola-Kalinic

Rögtön leszögezném a forrást, ami nem más, mint a Sky Sport Italia. Ergo egy valós hírről lehet most olvasni. Az olasz oldal lehozta, hogy a Tianjin Quanjian újabb szerződést küldött el a Fiorentina vezetőinek, amiben 38 millió euróért cserébe kérnék Nikola Kalinicet. A faxolt papír mellesleg tartalmaz egy évi 10 milliós fizetést is a horvát játékosnak.

Elgondolkodtató ez, hiszen a csatár jelenleg 1.2 milliót rak zsebbe éves viszonylatban és a piaci értéke úgy 12 millió euróra tehető. Ijesztő különbségek vannak a számok között, de ezt már megszokhattuk, ha Kína akar igazolni.

A violáknak össze kell ülniük ezt megvitatni, hiszen ha elfogadják az ajánlatot, akkor “megszabadulnak” a leggólerősebb játékosuktól. Ebben a szezonban minden kiírást egybevetve tizenhárom gólt szerzett a horvát center. Egy ilyen játékost bizony nehéz lenne pótolni, bár a kapott pénzből ügyesen gazdálkodva meglehetne oldani a csapat erősítését, de nem biztos, hogy P. Sousa erre vágyik most.

Az is érdekes, hogy korábban a Fior elutasított egy 45 és egy 50 milliós ajánlatot. Követve a mintát, ezzel ugyan ezt fogja tenni(?)!

Szerző: Borbély Szabolcs