Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventusnál már tényként kezelik az újabb fiatal tehetség érkezését

Újabb fióka kerülhet a Juventus fészkébe azért, hogy aztán ott bontogassa ki szárnyait a nagyvilágnak. Kerülhet, vagy inkább már került. Ugyanis az olasz óriásnál már tényként kezelik a játékos aláírását. Bár még hivatalosan a szignó még nem került rá a papírra.

092315073-3a88f0f5-17f6-4c80-afb6-e84bf511a106

Szögezzük is le, hogy a hír maga a híres transzfergurutól, Gianluca Di Marziohoz köthető. Ő volt az, aki a világ szeme elé tárta a történetet. Szerinte a Juventus és az Ascoli megállapodott egymással a süldő, Riccardo Orsolini ügyében. A mindössze tizenkilenc éves labdarúgó valószínűleg 5,5 vagy 6,5 millió euróért fog csapatot váltani. Ám a szélső támadó nem fog csatlakozni a zebrák keretéhez a tél folyamán. Marad a jelenlegi csapatánál a Serie B-ben. Majd a nyártól fogja hordani a Juve mezét, ha minden igaz.

Az üzlet része még két torinói nevelés, Vikyntas Slivka és Vajebah Sakor is. Rájuk opciója lesz majd a másodosztályi jelenlegi 12. helyezettjének. És hogy mit érdemes tudni Orsoliniről? Nos, idén huszonkétszer kapott lehetőséget a csapatában és ezek alatt négyszer volt eredményes és négyszer osztott ki gólpasszt. Játszott már jobb szélső támadót, szélső védőt és befejező csatárt is. Így elég sokoldalúnak lehet mondani. Az olasz U20-s válogatottban eddig háromszor szerepelt és sikerült is egy találatot szereznie ezen idő alatt.

Szerző: Borbély Szabolcs