Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kína: A Real és a PSG sztárja is a csapat kívánságlistáján!

Tovább folytatódhat az őrült kínai pénzszórás, ezúttal a Tianjin Quanjian igazolhat komoly sztárokat. A kínai együttes a Real Madrid valamint a PSG gólfelelősét csábítja komoly összegekért.

gfx-falcao-costa-benzema_5zl332ysuxdm1gt7w7qzijst3

Tovább folytatódhatnak a féktelen kínai igazolások őrült összegekért. A legfrisebb hírek szerint a Tianjin Quanjian  komoly érdeklődést mutat a Real Madrid francia támadója Karim Benzema valamint a PSG uruguayi gólgyárosa Edison Cavani iránt. A kínai klub tulajdonosa mindezt nyiltakozatában erősítette meg.

„Rendkívül komoly fejlesztési elképzeléseink vannak ez évben, ezért nem jöttek túl jól a szövetség idegenlégiósok szerepeltetését szabályozó új rendelkezései. Mindezek miatt fel kell gyorsítsuk a lehetséges igazolásainkat, ezért ajánlatot tettünk Benzemáért, valamint Cavaniért is.” – nyilatkozta a Shu Yuhui a klub tulajdonosa

Shu Yuhui megerősítette, hogy a múlt héten személyesen találkozott a portugál Jorge Mendes játékosügynökkel, akivel egyeztetett Diego Costa átigazolásával kapcsolatban. A klub továbbá ajánlatot tett Radamel Falcaoért, amit azonban a Monaco és a kolumbiai -támadó is visszautasított. A hírek szerint a kínai klub 70-80 millió eruóért igazolná le Benzemat és Cavanit is.