Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Sporting Gijón edzője is lemondott

Több edzőváltás is történt eddig a szezonban a spanyol első osztályban. Van akit menesztettek a rossz eredmények miatt, más lemondott, mind Pandrelli a Valencia éléről. Most a Sporting Gijón edzője, Abelardo Fernandez döntött így. 

14846827120891

Forrás: Marca

A spanyol Sporting Gijón csapata jelenleg a kiesőzónában van a tabellán, a 18. helyen. Edzőjük, Abelardo Fernandez úgy döntött, hogy az eredmények elmaradása miatt lemond edzői posztjáról. A hétvégi Eibar elleni vereség volt az utolsó csepp a pohárban, amikor a hazai közönség is az edző ellen fordult. Szomorú vége ez az együttműködésnek, mivel Abelardo edzőségével jutottak vissza a spanyol első osztályba két évvel ezelőtt, viszont a tréner utolsó 8 tétmérkőzéséből 7-et elveszített. Ő az idény 8. edzője, aki elhagyta egy spanyol csapat kispadját. 

Helyettese minden bizonnyal a katalán edző, Rubi lesz, aki holnap találkozik is a vezetőséggel, hogy megbeszéljék a részleteket. Rubi korábban a Girona, a Valladolid és a Levante edzője volt, illetve a volt Barcelona edző Tata Villanova technikai stábjában is dolgozott.

Szigeti Andrea