Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elhagyná Anglia bajnokát a csatár – sajtóhír

Az angol bajnok Leicester City idén olyan szezont fut a Premier League-ben, amely köszönőviszonyban sincs a tavalyi esztendőben mutatott fantasztikus teljesítménnyel. A “Rókák” csupán 15. helyen állnak a ligában, elszenvedtek már tíz vereséget, és ugyan a Bajnokok Ligájában zökkenőmentesen meneteltek a legjobb 16 közé, a kékek hívei azért távolról sem szeretnék, ha csapatuknak kiesési gondjai adódnának tavasszal. Most pedig úgy fest, újabb dolog miatt kell aggódniuk a Leicester-szurkolóknak.

1364119874970Leonardo Ulloa (fotó: BT Sport)

Angol lapértesülések szerint átigazolási kérelmet nyújtott be a címvédő 30 esztendős argentin támadója, Leonardo Ulloa. A csatár igen fontos gólok szerzője volt korábban, a bajnoki címet hozó szezonban amolyan szupercsereként állt be többször is, és lendített csapata játékán jókora mértékben.

Az Express most arról ír, hogy a kevés játéklehetőség miatt azonban mielőbb váltana a játékos. Mindez nem csoda, hiszen Ulloa már a tavalyi szezonban se volt alapember, Jamie Vardy és Sinji Okazaki is elsőbbséget élvezett vele szemben. A mostani szezonra pedig súlyosbodott a helyzet, ugyanis a nyáron két támadó is Leicesterbe érkezett, nevezetesen Islam Slimani és Ahmed Musa. A konkurencia mellett igencsak háttérbe szorult Ulloa, a 2016-2017-es kiírásban minden sorozatot figyelembe véve 19 mérkőzésen kapott szerepet, legtöbbször csereként, fellépésein egy gólt sikerült szereznie.

A hírek szerint akadna kérője az argentinnek, ugyanis a West Brom, a Sunderland, a Hull City és a Swansea is szívesen tudná soraiban őt.

Egyébként Ulloa 91 mérkőzésen szerepelt 2014 óta a Leicester színeiben, 20 gólt szerzett, értékét pedig 8 millió euróra becsüli a mértékadó Transfermarkt.

Szerző: Draskovics Tamás