Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gaitán: “Nem feleltem még meg Simone elvárásainak”

Az Atlético Madrid nyári szerzeménye, az argentin Gaitán nem kapott eddig túl sok lehetőséget Diego Simeonétől az idényben. Most egy spanyol televíziónak adott interjúban elmondta, hogy szerinte nem felelt még meg Simeone elvárásainak.

14846696449464

Forrás: Marca

A Benficából igazolt középpályás a Televisión Españolának adott interjút, amiben összeszedte gondolatait és élményeit az Atlético Madridnál eddig töltött 6 hónapról. Elmondása szerint nem felelt még meg Simeone elvárásainak, ezért is jutott kevés játéklehetőséghez. A szezonban eddig 17 alkalommal lépett pályára, 9-szer kezdőként, és 4 gólt szerzett.

Az argentin edzőt viszont nagyon dicsérte, hiszen ő volt az egyik ok, hogy a madridiakhoz szerződött, viszont szeretne stabil kezdő lenni.

“Simeone is azon okok között volt, ami miatt az Atlético Madridhoz szerződtem. Természetesen szeretnék a kezdőcsapat tagja lenni, ahogy minden más játékos is, viszont a kezdő szinte ugyanaz, mint az előző szezonban volt, így pedig nagyon nehéz bekerülni.”

Gaitán helyén belga csapattársa, Yannick Carrasco kerül be a kezdőbe, akit a világ 15. legértékesebb labdarúgójának is tartanak. Ettől függetlenül őt is csak dicsérő szavakkal illette.

“Carrasco egy fantasztikus játékos. Ha helyettem is játszik, de nyer a csapat, akkor nem érdekel, nyugodtan játszhat ő.”