Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Maradona visszatért a Napolihoz… egy edzésre

Pedig mit nem adnának a déli csapat szurkolói azért, hogy az örök kedvencet újra, a babakék mezben lássák rohangálni. Bár néhányan láthatták most is. Már azok, akik kimentek a Napoli szerda délelőtti tréningjére. Ugyanis az “isteni” Diego azért csak felvette a hivatalos melegítőt (mert hideg volt). Ha már ott volt az edzésen, csak-csak beszélt. 

3C3F280B00000578-0-image-a-1_1484765324476

Maradona nem véletlen volt Nápolyban. Jelenleg egy média rendezvénysorozaton vesz részt és ezen okból kifolyólag került a déli városba. Azonban ha már ott volt be is ugrott Sarriékhoz. Persze nem feledkezett meg arról, hogy beszélgessen a riporterekkel. Voltak pletykák arról, hogy az argentin legenda ki fog látogatni a Napoli soron következő BL találkozójára a Real ellen, ám eddig nem beszélt róla az egykori csillag. Eddig:

“Ott leszek a Real elleni Bajnokok Ligája találkozón és szurkolni fogok a Napolinak, igen. Nagyon tisztelem Sarrit és a munkáját, nagyszerű dolgokat visz véghez.Találkozni akartam vele, hogy elmondjam neki, hogy kint leszek a Real Madrid elleni összecsapáson. Mindenesetre ma úgy éreztem, hogy újra Napoli játékos vagyok.”

Természetesen találkozott az edzővel, aki egy beteljesült álomnak nevezte a meetinget. Meg is állította az edzést, hogy a keretnek bemutassa, az “új játékost”. A Napolinak kell is egy kis löket, hiszen a királyi gárda elleni találkozó nem lesz éppen sétagalopp. Bár nagyon jó formában vannak Hamsíkék, de  azért a BL egy picivel másabb kocsma, mint a Serie A.

Szerző: Borbély Szabolcs