Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Payet – West Ham – Marseille csörte, 3. felvonás!

A januári átigazolási időszak egyik legvontatottabb sagája a West Ham – Dimitri Payet affér. A francia válogatott futballista nemrégiben megtagadta a játékot a “kalapácsosoknál”, mivel ő távozna, a klub azonban nem szándékozik eladni válogatott labdarúgóját, legalábbis a téli uborkaszezon során semmiképpen sem. Márpedig a West Ham United székházát kitartóan ostromló Olympique Marseille állítólag újabb ajánlattételre készül a 29 éves játékosért.

373859-dimitri-payet-marseille-clbHamarosan újra az OM mezét viselheti Payet? (fotó: Mirror)

A hír a neves Sky Sports értesülése, amelynek keretein belül arról számolnak be, hogy a francia nagy csapat hamarosan megteszi harmadik hivatalos ajánlatát is Payet játékjogáért.

Korábban a West Ham már elutasított két marseille-i ajánlatot is, ugyanis a franciák által felvázolt átigazolási összeg nem érte el a “kalapácsosok” által kikötött 30-35 millió fontot. Ennél kevesebbért nem szívesen adnák el játékosukat Slaven Bilicék, és ez abból a szempontból bizony érthető, hogy Payet tavaly nyáron hosszabbította meg szerződését a klubbal.

Az utóbbi hetekben egyébként nagyon elmérgesedett a viszony Payet és a West Ham között. Slaven Bilic elárulta, hogy a francia szélső megtagadta a játékot, melynek következtében kikerült a keretből, és jelenleg az U23-as csapattal edz. Sőt, a West Ham szurkolói is alaposan megorroltak a korábbi közönségkedvencre, a Crystal Palace elleni mérkőzés után például néhányan lábtörlőnek használták Payet mezét a stadion bejáratánál.

A 29 éves futballista egyébként családi okokra hivatkozva igazolna mielőbb a Marseille-hez, ahol 2013 és 2015 között már eltöltött egy szép időszakot.

Szerző: Draskovics Tamás