Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Ödegaard-nak nem kellene többet Madridban játszania!”

A 45 esztendős, korábbi 64-szeres norvég válogatott André Bergdölmo szerint Martin Ödegaard nagy hibát követne el, ha újra a Real Madridban futballozna.

(Kép: as.com)

Mint ismert Martin Ödegaard a télen 18 hónapra a holland első osztályú Heerenveen csapatához került kölcsönbe. Ödegaard kétségkívül több játéklehetőséget remélhet Hollandiában – bár eddig csereként beállva mindössze két percet tölthetett a gyepen, ezért vannak, akik azt tanácsolják a norvég futball egyik nagy ígéretének, hogy ne is nagyon gondolkozzon azon, hogy egy nap majd visszatér Madridba. Hasonló véleményen van a honfitárs, a korábban az Ajax vagy a Borussia Dortmund együtteseiben is megforduló, jelenleg vezetőedzőként dolgozó André Bergdölmo.

“Ödegaard jobban tenné, ha maradna Hollandiában. Már mondtam is neki, hogy például sokkal inkább az Ajaxot kellene megcéloznia, mint a Real Madridot!” – Vélekedett a norvég Strömsgodset vezetőedzőjeként dolgozó Bergdölmo, majd még hozzátette: “Nagyon jól döntött, hogy Hollandiába igazolt a télen, hiszen sokat nyerhet ezzel a fejlődése szempontjából. Az lehet, hogy Madridban sok pénz kereshet, de nem hiszem, hogy ott kellene maradnia, hiszen félő, hogy nem is játszana ott! Véleményem szerint nem kellene a Real Madridban futballoznia többet!”