Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Montpelliertől igazolt középpályást a Marseille! – hivatalos

A Rudi Garcia által irányított Olympique de Marseille szerződtette a Montpellier francia utánpótlás válogatott középpályását, nevezetesen Morgan Sansont – számolt be róla az együttes hivatalos honlapja.

morgan-sanson-marseille-ligue-1_1ak728rxnxobi1xe7fdfzun8xa

A 22 esztendős labdarúgó négy és fél évre szóló szerződést írt alá az Olympique de Marseille csapatával. A neves francia együttes hírek szerint 9 millió euró ellenében kaparintotta meg Morgan Sanson játékjogát, ez az összeg azonban 3 millió euróval tovább növekedhet. Az OM színeiben majd a 8-as mezszámot fogja viselni. 

Morgan Sanson 2013 nyarán a Le Manst hagyta ott a Montpellier kedvéért. Az ifjú futballista rendkívül gyorsan meghatározó játékossá vált újdonsült csapatában. A 2015-ös esztendő balszerencsésen alakult a számára, hiszen 2015 áprilisától egészen novemberig nem tudott pályára lépni egy komoly sérülés miatt. Nos, most már csak volt klubja színeiben minden frontot egybe véve 106 mérkőzésen jutott szóhoz, melyek során 13 alkalommal volt eredményes illetve ugyan ennyi gólpasszt is osztott ki a társai között. 

Németh Boldizsár