Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ancelotti: “Feletjsétek el Verrattit”

Megtenném. Tényleg. Ám nem lehet, mert van olyan ügyes az olasznak az ügynöke, hogy mindig kiesik valami olyan nyilatkozat az etetőjén, amire felkapja a média a fejét. Ez most sem esett másképp, de Carlo Ancelotti (nem kertelve) vetett véget a pletykálkodásnak.

Forrás:http://media.rtl.fr/

Ember még nem volt boldogabb attól, hogy földet ért, mint ő.

Mit is kell tudni a történetről? Első sorban azt, hogy az a bizonyos ügynök, Donati Di Campli, nem egyszer, de nem is kétszer azt vallta mondani, hogy Verratti győzni akar. Címeket akar bezsebelni, amik nem feltétlenül ragadnának le a francia bajnokság, és a francia kupa alatt. Kimondva- kimondatlanul a Bajnokok Ligája győzelemre és esetleg más, a Ligue 1-nál nívósabb bajnokságok serlegeire célzott ezzel a játékosmenedzser.

Rendben, ez a story első része. A második pedig ott kezdődik, hogy a Juventus megvette a fiatal szélsőt, Orsolinit, akinek mellesleg épp a fent említett öltönyös a képviselete. Természetesen nem hagyták ki az adandó helyzetet a firkászok és fittyet- hányva szegény játékosra (ki éppen a futópadon próbált eltávozni az élők sorából), rárepültek Di Camplira. Nyilván Verratti helyzetéről érdeklődtek és a menedzser nem volt rest megint címlap nyilatkozatot adni:

” A Juventus megkeresett engem és érdeklődött Verratti helyzetéről. A Bayern München? Ancelotti örülten szereti Marco játékát, de eddig még nem kaptam telefonhívást tőle. “

Persze ezt az üzenetet gyorspostán azonnal reptették is az olasz trénernek, aki nem sokat habozott a válaszon. Mondjuk nem is szőtte hosszúra a gondolatait, ami viszont érdekes, hogy ő szöges ellentettjét vallja annak, amit Verratti ügynöke állít a játékosról:

“Verratti? Nem hallottam róla már hosszú ideje, még csak telefonon keresztül sem beszéltünk. Jól ismerem őt és tisztában vagyok vele, hogy egy nagyszerű játékos, de bizton állíthatom, hogy maradni akar a PSG-ben. Hosszú ideig fog még Párizsban maradni, nem látok arra esélyt, hogy a Bundesligaba jöjjön. Felejtsétek el.”

Ez persze lehet csak terelés, de elég határozottnak tűnt a szakember. Mindenesetre tény, hogy aligha fogja engedni Campli, hogy feledésbe merüljön Verratti neve. Micsoda egy férfi, micsoda egy ügynök.. megéri minden pénzét.

Szerző: Borbély Szabolcs