Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. City: Hétvégén már játszhat a brazil csodagyerek! – HIVATALOS

A Manchester City, amely jelen pillanatban az angol első osztályú bajnokság (Premier League) 5. helyén tanyázik, hétvégén rangadót játszik a Tottenham Hotspur ellen. Az előző körben csúnya verést kapott Pep Guardiola csapata az Evertontól (4-0), így talán nem minden szurkoló várta önbizalommal a második helyezett Spurs elleni meccset. Ám most biztató dolog történt a City háza táján!

15977536_10158239259310455_6064231459927657560_nGabriel Jesus immár a ManCity kötelékéhez tartozik (fotó: mancity.com)

A Manchester City már tavaly nyáron megegyezett a brazil Palmeiras csapatával a helyi csodagyerek, Gabriel Jesus leigazolásával kapcsolatban. A 19 éves támadó egy 27 millió fontos ügylet keretein belül igazolt a “Polgárokhoz”, de további fél évet a zöld mezes brazilokkal maradt, hogy segítsen megnyerni a bajnoki címet.

Azonban az átigazolás immár konkretizálódott, minden formalitást elrendeztek az illetékesek, így Gabriel Jesus a Tottenham elleni rendkívül fontos mérkőzésen már elérhető lehet Pep Guardiola számára. A hírt immár az angol klub is bejelentette hivatalos oldalán.

A brazil ifjoncot valóban nagy tehetségnek tartja a futballszakma, és ennek komoly oka is van, hiszen fiatal kora ellenére igen gólerős, a brazil felnőttválogatottban például 6 mérkőzésen már 4 gólja van!

Szerző: Draskovics Tamás