Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: Célkeresztben a Monaco ásza! – sajtóhír

Brit lapértesülés szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United szeretné leigazolni az AS Monaco színeiben futballozó portugál válogatott labdarúgót, nevezetesen Bernardo Silvát

letöltés

A The Sun információi szerint a 22 esztendős szélső támadó a José Mourinho által vezetett együttes egyik fő kiszemeltje a nyárra. A brit napilap emellett úgy tudja, hogy a “vörös ördögök” 70 millió fontot sem sajnálnának Bernardo Silva játékjogáért cserébe, akit jelenlegi állomáshelyéhez 2020 júniusáig köt szerződés. A portugál csillagot nem mellesleg állítólag a Real Madrid is szívesen a soraiban tudná.

Bernardo Silva 2014 nyara óta rúgja a bőrt az AS Monaco színeiben. Az ifjú futballista a szezon első felében csak kölcsönben futballozott a csapatban, de remek teljesítményének hála 2015 januárjában végleg szerződtették. A portugál játékos eddig minden frontot egybe véve 119 mérkőzésen jutott szóhoz jelenlegi együttesében, ezeken pedig 24 alkalommal volt eredményes illetve 13 gólpasszt osztott ki a társai között. 

Németh Boldizsár