Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozik a Soroksár BL-t megjárt klubigazgatója

Bár remekül szerepel a Soroksár az NB II-ben, Szűcs Mihály mégsem hosszabbítja meg szerződését a klubbal. Az utódját még keresik.

maxresdefault

Nemcsak a játékos-mozgás érdekes Soroksáron, hiszen Szűcs Mihály – aki annak idején a Fradival megjárta a Bajnokok Ligáját – március végén távozik posztjáról. 2012-ben került a dél-pesti egyesülethez, azóta igen nagyot fordult a világ a sárga-feketéknél. „Szinte hihetetlen, hogy elrepült ez az öt esztendő. Mikor 2012 nyarán átvettem a klub szakmai irányítását, még a hatcsoportos NB III középcsapata volt a Soroksár, ma pedig a bajnoki címért küzdünk a húszcsapatos NB II-ben.” – foglalta össze az elmúlt éveket Szűcs.

A Soroksár a Merkantil Bank ligában jelenleg a bajnoki címért harcol, miután kiváló őszi szereplésével második helyen áll a Puskás Akadémia mögött. A megszerzett harmincnyolc pont garancia lehet, hogy tavasszal elérjék a feljutást.

„A szerződésem 2017. március 31-én lejár, s bár marasztaltak, hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, nem hosszabbítom meg. Nem tagadom, ebben nagy szerepe van annak is, hogy olyan felkérést kaptam egy másik klubtól, amely előrelépést jelent számomra. Március végéig maradok, ahogy eddig, úgy a továbbiakban is mindent megteszek a sikeres szereplésünk érdekében, s hogy rendezett viszonyokat hagyjak utódomra.”

Hogy ki lesz a távozó Szűcs utódja, arról még zajlanak a tárgyalások, az azonban biztos, a soroksári képviselő-testületen múlik, elfogadják-e a klub jelöltjét.

Gavalovits Sándor