Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Berahino ligán belül váltott – hivatalos

Véger ért a West Bromwich angol utántpótlás válogatott játékosának a kálváriája és véglegesen eldőlt a sorsa. Sadio Berahino ligán belül váltott klubot és az egyik riválishoz igazolt 12 millió font ellenében.

proxy

Az angol élvonalban szereplő West Bromwich és Stoke City megegyezett egymással Saido Berahinoval kapcsolatban és a fazekasok 12 millió fontot fizetnek az angol utánpótlás támadóért a West Bromnak. A Stoke City hivatalos honlapján jelentette be a transzfert és azt, hogy Berahino öt és fél évre írt alá a Stoke Cityhez a 23 éves gólerős támadó.

Berahino 2010-ben lett profi labdarúgó miután a WBA csapatánál profi szerződést ajánlottak neki. A 23 éves támadó 2010 és 2017 között 121 mérkőzésen lépett pályára a West Bromwich színeiben és 36 gólig jutott a hét szezonja során. 2014-ben az év legjobb játékosa lett Angliában az U21-es játékosok között megelőzve Harry Kane-t a szavazáson. Nyáron több csapat is sikertelenül próbálta leigazolni Berahinot köztük a Stoke City és a Crystal Palace is, akkoriban 17 és 20 millió fontos ajánlatokról lehetett hallani, de a WBA nem fogadta el azt. De úgy tűnnik ezúttal egy 12 millió fontos ajánlat is elég volt a sikerhez a Stoke City részéről, ebben az is közre játszhatott, hogy Berahino mindössze négy mérkőzésen szerepelt idén a PL-ben miután hosszú ideig sérült volt.